La Fundació

Inclusió social i laboral

Des del 1998 donem suport a les persones amb discapacitat.

LA FUNDACIÓ


La raó de ser de la Fundació Acció Baix Montseny és afavorir la millora de la qualitat de vida, la igualtat d’oportunitats i la inserció sòcio-laboral de les persones amb discapacitat psíquica.

Orígens  i evolució de la Fundació

La Fundació Acció neix l’any 1998 per iniciativa dels serveis socials de 8 ajuntaments del Baix Montseny, Creu Roja i Consell Comarcal, en detectar la necessitat de dotar de serveis i  recursos específics a un grup en increment de població amb discapacitat.

Es crea un curs de formació ocupacional de dos anys de durada, on la Fundació era i és la plataforma per fer possible accions coordinades, per tal de millorar i garantir la qualitat de vida, afavorir la igualtat d’oportunitats i la inserció laboral de la població que pateix algun tipus de disminució.

Neix el CET

Fruit dels bons resultats del curs de formació neix el 7 de gener de 2000 l’empresa Centre Especial de Treball per continuar la tasca encetada.

El bon treball i la notable millora de qualitat de vida del col·lectiu de les persones amb discapacitat  vinculades a la Fundació ens ha permès ampliar el nostre projecte social l’any 2010 amb l’adhesió al patronat de la totalitat dels ajuntaments del Baix Montseny.

Som una empresa d’iniciativa social, sense afany de lucre, registrada amb número E03166 en el Registre d’Entitats, Serveis i Establiments socials de la Generalitat de Catalunya.

Tenim a disposició de les parts interessades la nostra política de qualitat.

ELS NOSTRES SERVEIS A LES PERSONES

Inserció laboral

Suport autonomia a la llar

LA NOSTRA MISSIÓ
Afavorir la millora de la qualitat de vida, la igualtat d’oportunitats i la inserció sociolaboral de persones amb discapacitat psíquica.


LA NOSTRA VISIÓ
Ser una entitat de caire social i empresarial de referència al Baix Montseny en l’atenció sòcio-laboral de persones amb discapacitat.


ELS NOSTRES VALORS
La professionalitat. “Oferim serveis de qualitat, potenciant les capacitats dels nostres treballadors i satisfem les necessitats dels clients.”
La responsabilitat. “Estem compromesos i actuem amb coherència davant les necessitats de les persones que atenem.”
El treball en equip. “Som un equip de professionals de diferents àmbits, que treballem de forma coordinada.”93 867 21 38

Horari: dill.- div. 7:00-15:00

info@fundaciobaixmontseny.cat

Polígon Industrial Molí de les Planes
C/ Rec del Molí,27 Nau 6
08470 Sant Celoni (Barcelona)

Avís legal Politica privacitat Política de cookies Implementat per mabuweb

Ir al contenido